Top 10 Waakborden

De honden waakborden zijn gemaakt om aan te duiden dat er honden in een woning of op een terrein aanwezig zijn. Want zelfs als je geen hond hebt die waaks is kan deze wel gevaarlijk zijn voor indringers of nietsvermoedende mensen die op visite komen.

Meer over honden waakborden

Het is in Nederland niet verplicht om een waakbord op je deur te hebben als je honden in huis hebt. Het is echter wel goed om dit te doen. Daar kun je veel gedoe en ellende mee voorkomen. Je kan je misschien ook voorstellen dat honden best beschermend zijn als het om je eigen terrein gaat. En dat is vak maar goed ook!

Welk waakbord je koopt is natuurlijk een beetje afhankelijk van het soort hond dat je hebt. Zo kun je waakborden helemaal naar eigen wens en smaak laten maken. Je hebt de standaard tekstborden voor op de deur of voor het raam. Maar er zijn ook rasgebonden waakborden en officiële borden om aan te duiden dat je een hond hebt die mogelijk risico vormt als je op het terrein komt.

Hoewel op de meeste waakborden een artikel uit het wetboek staat moet je ook weten dat deze lang niet altijd rechtsgeldig is. Het is in de meeste gevallen dus gewoon een toevoeging.

Ga je een waakbord ophangen omdat je hond werkelijk waar waaks is met de nodige risico’s? Dan is het goed om hier geen grappige tekst van te maken en het op een duidelijke manier te tonen. Daardoor voorkom je dat mensen denken dat het meevalt. Je wil uiteindelijk gewoon samen met je hond genieten en je niet afvragen of het wel goed gaat toch?

De beste honden waakborden

Er zijn veel verschillende soorten waakborden te koop. Je hebt borden voor een specifiek hondenras, met afbeelding of met een duidelijke boodschap. Maar welk waakbord moet je kiezen en waarom kies je voor een waakbord.

De belangrijkste reden om voor een waakbord te kiezen is gevaar voor indringers aanduiden. Met een bord geef je nu eenmaal te kennen dat ongewenst bezoek niet binnen moet komen.

Maar een waakbord op je deur hangen is natuurlijk ook gewoon heel mooi, zeker als het bord bij je hond past. Zo kun je heel veel soorten en maten waakborden kopen.

Heb je een waakbord nodig?

Het is goed om jezelf de vraag te stellen of je daadwerkelijk een waakbord nodig hebt. In de meeste gevallen is dit niet het geval en kies je voor een waakbord omdat je het vooral heel mooi vind.

Een waakbord is er zoals al gezegd in veel soorten en maten. Je kunt ze zelfs helemaal op maat laten maken. Wellicht geven de borden op deze pagina je meer inspiratie.

Waakbord verboden toegang

Het bord verboden toegang is misschien wel de meest bekende onder de waakborden. Soms hangt ergens een algemeen bord, andere keren zie je een dergelijk bord met een afbeelding van de hond.

Een algemeen waakbord is handig als je een hond hebt die niet van ongewenst bezoek houd of gevaarlijk kan zijn wanneer iemand jouw terrein bezoekt. Als je het om die reden doet is het natuurlijk altijd een aanrader om dit aan bekende duidelijk te maken. Maar neem ook zelf een verantwoordelijkheid om je deuren te sluiten.

Waakbord Duitse Herder

De Duitse Herder is een echte waakhond. Reden om dit aan gasten die niet uitgenodigd zijn te vertellen. Een van de meest verkochte borden van dit moment vind je hieronder.

Mar er zijn veel meer borden te vinden voor je hond. De waakborden die het meest verkocht worden vind je hieronder! Het is bovendien ook een extra stukje veiligheid!

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *