Top 10 honden penningen

Voorpagina » De beste hondenproducten en merken » Top 10 honden penningen

Een hondenpenning is een naamplaatje voor je hond. Je hebt er heel veel keuze in. Zo kun je een oude bekende hondenpenning kiezen waar de naam van de hond en een telefoonnummer op staat. Maar er zijn ook hondenpenningen die je kunt laten graveren. Dat is dus een groot voordeel voor hondenbezitters die de hondenpenning graag willen personaliseren.

Meer over hondenpenningen.

De hondenpenning is een handig hulpmiddel wanneer je aan de wandel gaat in een omgeving waar je niet eerder geweest ben. Maar ook als je een hond hebt die gemakkelijk wegloopt of zijn eigen gang gaat.

Zodra je hond gevonden is kunnen mensen je direct bellen en bereiken. Ook staat de naam van de hond er vaak op, waardoor de hond sneller zal reageren als hij geroepen wordt.

Wat leuk en handig is bij een hondenpenning is om de kant met naam en telefoonnummer naar de buitenkant te draaien. Zodat je deze ook op afstand kunt lezen. Sommige honden laten zich namelijk niet makkelijk pakken als ze vermist zijn, tal van voorbeelden.

Laat je een hondenpenning graveren? Let er dan ook dat het formaat bij de hond past. Je wil niet dat een hond een te grotere penning rond zal lopen en daar hinder van heeft.

Een hondenpenning laten graveren heeft nog een aantal voordelen als het kunnen kiezen van de kleur, lettertype en formaat. Maar let er ook op dat je naast een hondenpenning ook voor een hondenchip kiest, die kan een hulpdienst dan uitlezen om de hond weer naar huis te brengen.

De beste honden penningen.

Er zijn hondenpenningen in veel verschillende soorten en maten te koop. Van de bekende kokertjes waar je een adres en telefoonnummer op een briefje schrijft en in stopt tot de penningen die je laat graveren. Voor welke hondenpenning je ook kiest, wij hebben de top 10 penningen voor je op rij gezet. Zodat je een goede keuze kunt maken.

Een hondenpenning is voor een hond om verschillende manieren en redenen een slim idee. Wanneer je hond vermist geraakt bijvoorbeeld.

Zelfs als een hond van een goede chip voorzien is kan de penning een goede oplossing zijn. Op de penning kan iedereen namelijk zien hoe de hond heet en wie ze moeten bellen als hij gevonden is. Om een chip te lezen moet er eerst een dierenarts bezocht worden of contact met de dierenambulance worden gelegd.

Goed nieuws! Dit artikel wordt aangeboden door meerdere webwinkels. Dat betekend dat je in enkele klikken kan profiteren van extra voordeel op je bestelling of een snellere levering omdat het product voorradig is.

Dit artikel is te koop bij:

k9shop.nl (€2,56)
huisdierexpress.nl (€7,99)
Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *