Samen aan de slag

Voorpagina » Honden blog » Spelen en uitdaging » Samen aan de slag

Als je een puppy hebt gekregen dan is het belangrijk dat jouw hond leert hoe hij zich moet gedragen. Dat hij jou begrijpt als je bepaalde commando’s geeft. Dit is heel erg noodzakelijk want het kan vervelende gevolgen hebben als jouw hond jou niet begrijpt. Misschien denk je, ik kan het zelf wel en heb geen puppytraining nodig, maar dit kan ook verkeerd uitpakken deze denkwijze. Zelf aanmodderen is vaak niet verstandig om te doen en kan leiden tot problemen. Een goede samenwerking met jouw hondentrainer is dus heel erg belangrijk!

Samenwerking is key

Als je ervoor wilt zorgen dat een training succesvol uitpakt bij jouw hond dan is het belangrijk om met een trainer te werken die dit begrijpt en die ook samen met jou werkt. De trainer werkt niet voor jou maar mét jou. Zie het dus niet zo dat je de controle over de opvoeding van jouw hond uit handen geeft omdat je een professional inhuurt.

Dat is absoluut niet het geval. Een goede hondentrainer zal namelijk samen met jou een plan opstellen om de hond zo goed mogelijk te trainen.

Zoek een goede trainer

Een hondentrainer in Utrecht is zo gevonden want er is heel veel aanbod. Maar het is wel belangrijk dat je een trainer vindt waarbij jij je op jouw gemak voelt. Zoek dus kritisch naar een trainer en lees altijd de reviews. Als je namelijk de reviews leest krijg je wel een eerlijke indruk wat je kunt verwachten van de trainer.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *