Wat is een privé honden training?

Voorpagina » Kennisbank » Honden training en coaching » Wat is een privé honden training?

Privé honden training is een vorm van training waarbij een trainer één-op-één werkt met een menselijke cliënt in plaats van met een groep honden. Privé hondentrainers kunnen in groepsverband of privé werken.

Privé honden training diensten kunnen worden geleverd door een prive-trainer, een gehoorzaamheid school, of een professionele hondentrainer. Er zijn voor-en nadelen aan het gebruik van een prive-trainer. Sommige mensen geven de voorkeur aan de een-op-een aanpak. Anderen willen misschien meer persoonlijke aandacht van hun trainer.

Aan de andere kant is het gebruik van een privé trainer niet altijd een garantie dat u de best mogelijke honden training krijgt. Als u weinig tijd hebt, kan het moeilijk zijn om tijd te vinden voor persoonlijke training als u ook nog andere verantwoordelijkheden hebt.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *