Dit wil je over de labrador weten!

Voorpagina » Hondenrassen » Dit wil je over de labrador weten!

De Labrador Retriever is een aanhankelijke gezinshond met een zacht karakter. Ze zijn intelligent, willen graag behagen en kunnen heel aanhankelijk zijn. Hoewel ze meestal vriendelijk zijn voor vreemden en andere honden, kunnen ze op hun hoede zijn voor nieuwe mensen of een nieuwe omgeving.

Ze brengen ook graag tijd door met hun baasjes en kunnen proberen hen te volgen. Labs zijn goede waakhonden en zullen blaffen als ze onraad bespeuren of als iemand probeert in te breken in huis. Labs zijn niet zo goed in traplopen, dus laat ze best niet te dicht bij een open raam komen.

Grotere Labs kunnen misschien over lage hekken springen, maar kleinere Labs moeten op de grond blijven. Labs kunnen redelijk goed zwemmen, maar ze houden er niet van om lang in het water te zijn, dus ze kunnen beter niet mee gaan zwemmen, tenzij ze een reddingsvest dragen. Labs kunnen goede therapiehonden zijn door hun liefdevolle aard en kalmerende invloed. Ze zijn ook geweldige metgezellen voor oudere kinderen vanwege hun geduld en bereidheid om de hele dag met hen te spelen.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *