Dit wil je over de labradoodle weten!

Voorpagina » Hondenrassen » Dit wil je over de labradoodle weten!

De Hondenras labradoodle is een kruising tussen de Standaardpoedel en de Labrador Retriever. De Standaardpoedel is een middelgrote hond met een duidelijk afgetekende kop, rechtopstaande oren, amandelvormige ogen, en een vederachtige zachte vacht. De Labrador Retriever is een grote, gedrongen hond met een stevig lichaam en een dikke, waterbestendige vacht.

De twee rassen hebben veel overeenkomsten; het zijn beide zeer intelligente, vriendelijke honden met een gretige persoonlijkheid. Het zijn ook allebei grote honden die veel beweging nodig hebben om ze gezond en gelukkig te houden. Hondenras labradoodles kunnen worden opgeleid net als elke andere hond, maar ze vereisen wel meer tijd en geduld omdat ze vaak erg actief zijn.

Ze hebben ook de neiging zeer vocaal te zijn en kunnen training nodig hebben om hen basis gehoorzaamheidscommando’s zoals zit, blijf en kom te leren. Hondenras labradoodles zijn het meest geschikt voor gezinnen met oudere kinderen of volwassenen die ervaring hebben met grote honden.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *