Hondensport dog dance

Voorpagina » Kennisbank » Hondensport en plezier » Hondensport dog dance

Hondensport dogdance is een competitiesport die hondenbehendigheid, gehoorzaamheid en trick dog training omvat. Er zijn verschillende soorten hondensporten, waaronder hakwerk, lure coursing, tracking en rally. Behendigheid is de meest populaire hondensport. Behendigheid is een competitieve test van de behendigheid en snelheid van de hond.

De hond moet over hindernissen springen en door tunnels weven terwijl hij een geleider volgt. Bij gehoorzaamheid moet de hond zitten, blijven en komen als hij wordt geroepen. Speuren houdt in het vinden van de geur van een dier met de hulp van een jachthond of een menselijke begeleider.

Bij rally moet de hond over een hindernisparcours rennen terwijl hij een andere persoon aan de lijn volgt. De meeste honden doen graag mee aan deze sporten omdat ze zowel hun geest als hun lichaam stimuleren. Deze sporten zijn ook geweldig voor het opbouwen van vertrouwen in zowel mens als dier, omdat het hen leert om mensen te vertrouwen.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *