De beste honden voeding kiezen en geven?

Voorpagina » Honden blog » Training en hulp » De beste honden voeding kiezen en geven?

Als het op voeding voor uw hond aankomt, bent u waarschijnlijk meer bezorgd over de kwaliteit van de ingrediënten dan over iets anders. U wilt een hoogwaardige voeding die hem gezond en gelukkig houdt zonder bijwerkingen.

Het voeren van uw pup kan smerig en tijdrovend zijn, en daarom proberen mensen al jaren het volgende beste op het gebied van voeding voor huisdieren te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een nieuw merk hondenvoer, ben je hier aan het juiste adres!

Dit artikel gaat u alle details geven die u nodig hebt over het voeden van uw pup en wat een goede kwaliteit hondenvoer maakt. Bovendien wil je jouw hond alleen de beste honden voeding geven!

Wat maakt een goede kwaliteit hondenvoer?

De eerste stap bij het vinden van de beste voeding voor uw hond is begrijpen wat een uitstekende voeding in de eerste plaats maakt. Dit is waar de ingrediënten in het spel komen.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw merk hondenvoer, moet u eerst bepalen wat de specifieke behoeften van uw hond zijn. Als hij een opgroeiende puppy is, zal hij meer eiwitten nodig hebben dan een hond die de volwassen leeftijd bereikt. U kunt ook rekening houden met het ras dat u hebt gekozen en hun specifieke behoeften.

Daarnaast kunt u op zoek gaan naar een voeding die past bij uw voedingsgewoonten en de huidige dieetwaanzin. Droogvoer voor honden is op dit moment erg populair, dus u kunt het beste een merk zoeken dat aansluit bij de huidige dieet trend.

Controleer het voedingslabel.

Dit is waar u de belangrijkste informatie vindt over het voer dat u uw huisdier gaat geven. Het is belangrijk om te onthouden dat u niet alleen naar de eerste en tweede vermelde ingrediënten kunt kijken zonder verder op het etiket te lezen.

Wat zijn de eerste dingen waar u naar moet kijken?

Dieetbehoeften. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste informatie, omdat het u vertelt wat het hondenvoer voor uw harige vriend zou moeten doen.

Kwaliteit ingrediënten. Het is misschien verleidelijk om de goedkoopste optie te kiezen, maar je moet onthouden dat het de ingrediënten in het voer zijn die het eigenlijk lekker maken. Dus, als ze niet van hoge kwaliteit zijn, zal uw hond niet van de smaak genieten.

Hoeveelheid ingrediënten. Dit geeft u een idee van hoeveel porties er in de verpakking zitten. Een hoogwaardige voeding bevat tussen de 4 en 6 porties per verpakking.

Voedingswaarde-informatie. Dit geeft u de macronutriënt percentages voor elke portie, evenals de calorieën, eiwit, vet, vitaminen, mineralen en nog veel meer.

Puppyvoer en algemeen dieetvoer.

Hondenvoer voor puppy’s is bedoeld om uw huisdier te helpen uitgroeien van een klein wezentje tot een volwassen dier. Omdat uw huisdier zo snel groeit, heeft hij andere voedingsstoffen nodig dan een volwassen hond.

Puppyvoer is speciaal samengesteld voor puppy’s. Het bevat over het algemeen minder calorieën en minder voedingsstoffen dan hondenvoer voor volwassenen. Puppyvoer bevat ook meer suiker en zout om te helpen bij de snelle groei.

Naarmate het dier ouder wordt, worden de voedingsstoffen in zijn dieet aangepast om beter aan zijn leeftijd en behoeften te voldoen.

Alleen droogvoer?

De meeste mensen geven hun hond droogvoer, maar sommige baasjes geven er de voorkeur aan hun voer te mengen met blikvoer of natvoer. Droogvoer is de meest voedzame vorm van voeding, maar wordt geleverd in een korrelvorm (confetti-achtig) die de meeste honden niet graag eten.

Door de droge brokken van uw hond te mengen met blik- of natvoer kan de smakelijkheid van de droge brokken worden vergroot en het voer aantrekkelijker worden gemaakt. Gezonde honden kunnen gemakkelijk overschakelen op een dieet van natvoer of blikvoer.

Droogvoer is het beste voor honden die andere soorten voedsel moeilijk kunnen verteren.

Vermijd dingen die niet op het etiket staan.

Als u het voedingsetiket doorleest, let dan op dingen die niet op de ingrediëntenlijst staan. Dit kunnen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of andere ingrediënten zijn die u niet in het voer van uw hond wilt hebben.

De meeste hondenvoeders hebben conserveringsmiddelen om de houdbaarheid te verlengen en besmetting te voorkomen. Koop liever voer zonder toegevoegde conserveermiddelen. Bekijk de ingrediëntenlijst en kijk of er ingrediënten zijn die niet op het etiket staan.

U wilt er zeker van zijn dat u uw huisdier de best mogelijke kwaliteit voeding geeft. Vermijd dingen als maïs of maïsproducten, want dit zijn goedkope vulmiddelen die niet de voeding leveren die uw hond nodig heeft. Er zijn veel hoogwaardige droge hondenvoeders die geen maïs bevatten.

Hoe herkent u een slechte kwaliteit hondenvoer?

De beste manier om te zien of een bepaald merk hondenvoer van goede kwaliteit is, is door naar de ingrediënten te kijken. Als u op het etiket niets vindt wat uw hond lekker vindt, is het voer waarschijnlijk niet de moeite waard om te consumeren.

Hier zijn enkele andere tekenen die erop wijzen dat het voer dat u uw hond geeft, niet aan de normen voldoet. – Ingrediënten van hoge kwaliteit – Als er geen kwaliteitsingrediënten op het etiket staan, is het niet de moeite waard om uw huisdier te voeren.

Lage voedingswaarde – Het voer moet veel eiwitten en vetzuren bevatten om de gezondheid van uw huisdier te ondersteunen. – Geen vitaminegehalte – Honden hebben vitaminen nodig om ze gezond en sterk te houden. Zoek naar voeding met vitamine A, C en E. – Geen vezelgehalte – Dit is iets wat uw hond nodig heeft om spijsverteringsproblemen te voorkomen en zijn systeem te helpen reinigen. – Goedkope ingrediënten – U wilt er zeker van zijn dat het voer niet te duur is, want dit beperkt uw boodschappenbudget.

Samenvatting

De beste kwaliteit hondenvoer voor uw huisdier is een voer dat aan zijn voedingsbehoeften voldoet, hoogwaardige ingrediënten bevat, voldoende vitaminen en vezels bevat, en een redelijk bedrag kost.

De beste manier om te weten of een bepaald merk hondenvoer goed is of niet, is te kijken naar de ingrediëntenlijst. Als u dingen ziet die niet op het etiket staan, of u ziet voer met een lage voedingswaarde, dan kunt u de aankoop ervan beter vermijden. U moet ook de prijs van het voer controleren om er zeker van te zijn dat de prijs niet te hoog is.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *