Meer dan online honden trainingen en cursussen!

Het opvoeden van een hond is niet alleen leuk en leerzaam. Het kan ook een ingewikkelde klus zijn. Je hebt misschien hulpvragen over de opvoeding of loopt ergens tegenaan. Dan is het heel fijn wanneer je een hulplijn kan inschakelen en de juiste informatie kan vinden. En dat is precies waar Van Maanen zich dagelijks voor inzet met een geweldige community en tal van trainingen.


Leuke honden challenge

Ben je op zoek naar wat leuke uitdaging en wil je bouwen aan een sterke samenwerking? Dan is deze challenge wat je echt nodig heb.

Cursus trekken aan de lijn

Wil je wandelen maar ben je het trekken aan de lijk meer dan zat? Kies dan voor deze cursus om het trekken aan de lijn af te leren.

Cursus voor jonge honden

Een jonge hond opvoeden is niet niets. Je hebt met allerlei verschillende factoren te maken. Met deze cursus ga je goed van start.

Complete pubercursus

Een puber opvoeden kan een hele uitdaging zijn. Alles dat de hond geleerd heeft lijkt ineens vergeten en het gedrag van een hond kan veranderen.

Cursus stress bij honden

Krijgt je hond stress wanneer er visite aankomt, de deurbel gaat of andere mensen en honden voorbij lopen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Cursus superhond

Maak van je hond een leuke en geweldige hond met een heel complete cursus. Je krijgt heel geweldige tips, handvatten en informatie.


Van Maanen Community

Kom bij de leerzaamste en gezelligste online community voor hondenbezitters