Top 10 Honden tekentangen

Voorpagina » De beste hondenproducten en merken » Top 10 Honden tekentangen

Een honden tekentang is een handig hulpmiddel om teken goed en veilig te verwijderen. Er zijn verschillende soorten tekentangen te koop. De keuze die je maakt heeft het meest met de voorkeur die je hebt te maken.

Meer over de tekentang.

Het is goed te weten dat een tekentang in huis hebben geen overbodige luxe is. Elk jaar opnieuw komen er meer teken. Zeker omdat het klimaat voor de teken in Nederland bijzonder aangenaam te noemen is.

Wanneer je een tekentang gebruikt is het altijd goed om dit op de juiste manier te doen. Door de tang op de teek te plaatsen en langzaam en heel soepel rond te draaien. Maak daarna pas een trekkende beweging om de teek te verwijderen.

Wanneer een hond één teek in zijn vacht heeft is het goed om ook op zoek te gaan naar andere teken. Meestal zitten er meer teken op de hond dan de enkeling die je gevonden hebt.

Het is altijd goed om na een wandeling te controleren op teken. Zeker als je in het bos aan het wandelen ben. Het bos is een rijk gebiedt voor veel soorten insecten waaronder de teek.

Zoals je misschien ook gelezen hebt is het goed om een teek tijdig uit de hondenhuid te halen om ziekten te voorkomen. Ook honden kunnen door een beet namelijk knap ziek worden. De tekentang voor honden is er overigens een die je ook op de mensenhuid kan toepassen. Vind je het te eng om een teek te verwijderen? Ga dan langs bij de plaatselijke dierenspeciaalzaak voor de nodige hulp of om het te leren.

De beste honden tekentangen.

Wanneer je hond een teek heeft is dit natuurlijk vervelend. Gelukkig hoef je voor het verwijderen niet naar de dierenarts. Met een goede tekentang, pincet of tekenhaakje kun je het namelijk makkelijk en zonder gedoe prima zelf. Wij hebben de honden tekentangen in een handige top 10 gezet. En laten we eerlijk zijn, je hebt al een tekentang voor een paar euro! Absoluut het geld waard!

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *