Wat is een honden puppycursus?

Voorpagina » Kennisbank » Honden training en coaching » Wat is een honden puppycursus?

Een puppycursus is bedoeld om puppy’s elementaire levensvaardigheden bij te brengen, zoals het lopen aan de lijn, het zitten en het begroeten van mensen. Cursussen omvatten vaak ook socialisatiemogelijkheden waarbij u uw pup meeneemt naar parken, hondenparken en andere openbare gelegenheden om hem te laten wennen aan de bezienswaardigheden en geluiden van het dagelijks leven.

Als u graag met uw nieuwe pup op avontuur wilt gaan, bekijk dan onze gids om uw puppy zich op zijn gemak te laten voelen in een nieuwe omgeving! Er zijn een paar verschillende soorten puppy cursussen. Puppycursussen kunnen nuttig zijn voor zowel puppy’s als hun eigenaars.

De eigenaar kan basistechnieken voor gehoorzaamheidstraining leren die helpen een sterkere band tussen puppy en eigenaar op te bouwen, terwijl de puppy wordt blootgesteld aan een verscheidenheid aan sociale situaties die hem zullen helpen zelfverzekerder en beter aangepast te worden als volwassen hond.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *