Kun je honden blik voeren en niets anders?

Voorpagina » Kennisbank » Hondenvoeding en snacks » Kun je honden blik voeren en niets anders?

Blikvoer voor honden wordt vaak aanbevolen voor honden die zeer actief zijn en de neiging hebben te veel te eten. Het is ook een goede keuze voor honden met bepaalde medische aandoeningen, omdat het helpt voorkomen dat het voedsel gaat schimmelen.

Blikvoer aan honden geven is echter niet altijd een goed idee. Blikvoer is niet zo voedzaam als droogvoer, en het kan ook duurder zijn dan droogvoer. Bovendien kan blikvoer bij sommige honden spijsverteringsproblemen veroorzaken, omdat het ze niet stimuleert om goed te kauwen.

Kies je voor honden blik voeding met alle belangrijke bouwstoffen? Dan is het zeker mogelijk om een hond alleen blikvoeding te voeren.

Dus, als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw hond gezonde voeding te geven, overweeg dan om hem droog hondenvoer te geven in plaats van blikvoer.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *