Waarom honden belonen voor goed gedrag?

Voorpagina » Kennisbank » Honden training en coaching » Waarom honden belonen voor goed gedrag?

Honden houden van beloningen. Dit betekent dat ze graag iets krijgen in ruil voor iets wat ze doen. Het kan zo simpel zijn als een traktatie, of een spelletje met een traktatie als beloning. Honden zijn slim en kunnen heel snel leren, dus beloningen kunnen nuttig zijn bij het trainen van uw hond. U kunt ze ook gebruiken om ervoor te zorgen dat uw hond zich goed gedraagt terwijl u niet thuis bent, of gewoon omdat het u blij maakt om uw hond blij te zien! Honden belonen werkt!

U kunt alles gebruiken, van kleine stukjes voer tot speeltjes en traktaties, om uw hond te belonen. De meeste honden vinden traktaties sowieso lekkerder dan eten, dus dit werkt goed! Als uw hond is niet al te kieskeurig over wat ze willen, zijn er een aantal grote traktaties op de markt nu dat zijn gezond voor honden en mensen gelijk.

Er zijn ook andere manieren om uw hond te trainen met beloningen. U kunt bijvoorbeeld uw hond trainen om dingen te doen door traktaties te gebruiken in plaats van straffen (hierover later meer). Dus zelfs als u denkt dat uw hond niet begrijpt wat u zegt (en dat doet hij misschien niet!), zal belonen terwijl u tegen hem praat beter werken dan achteraf straffen!

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *