Een leuke hondensport

Voorpagina » Honden blog » Spelen en uitdaging » Een leuke hondensport

Leuke dingen doen met jouw hond is echt super belangrijk. Een hond heeft voldoende stimulatie en prikkeling nodig om te functioneren en niet vervelend gedrag te gaan vertonen. Als een hond bijvoorbeeld te weinig beweging krijgt wordt hij stierlijk vervelend en gaat hij vaak dingen slopen of ander vervelend gedrag te tonen. Reden te meer dus om leuke dingen met jouw hond te doen. En een van die dingen die je kunt doen is snuitgolf. Hier lees je wat dit precies inhoudt.

Wat is snuitgolf?

Het woord zegt het eigenlijk al. Dit is een balspel voor jouw hond waarbij het op een soort van mini golfbaan gaat leren hoe hij de bal in een gat moet rollen. Voor jouw hond is dit een ontzettende leuke activiteit waarbij hij niet alleen in beweging moet komen maar ook visueel geprikkeld en gestimuleerd wordt en moet nadenken.

Voor jouw hond is dit een leuke stimulans en voor jou als hondeneigenaar is het ook een leuke manier om samen met jouw hond plezier te maken. Hondensport snuitgolf is echt de leuke manier om met jouw hond te genieten van het spelen samen en actief bezig zijn.

Zelf aanschaffen

Je kunt ook de spullen voor snuitgolf zelf online aanschaffen maar het is wel beter om dit eerst onder begeleiding te leren doen. Anders wordt het misschien wel heel frustrerend als jouw hond niet doet wat het wil. Dit kun je voorkomen door goede begeleiding hierbij te krijgen.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *