Deze Fluffy hondenmand wil je hebben!

Voorpagina » Honden blog » Rusten en slapen » Deze Fluffy hondenmand wil je hebben!

Een lekkere comfortabele hondenmand is wellicht het belangrijkste product dat je voor je viervoeter kunt kopen (naast lekkere hondensnacks natuurlijk). In dit artikel bespreken we de meest comfortabele en zachte hondenmand van Snoozle, de fluffy hondenmand voor pure ontspanning!

Een mand is voor de hond bijna het enige plekje die echt van hem of haar is. Dit moet natuurlijk zo lekker mogelijk zijn, want wie is er nou niet gek op een lekker zacht kussen?

De Snoozle fluffy hondenmand

Kies je voor de fluffy hondenmand van Snoozle dan kies je voor de zachtste en meest comfortabele donut hondenmand voor je hond die je op dit moment kunt aanschaffen. Dankzij de pluche voering is de beste Snoozle hondenmand heerlijk zacht en biedt het voldoende ondersteuning aan alle mogelijke kanten. Deze mand is verkrijgbaar in vijf verschillende maten, zo is er altijd wel eentje die precies goed is! Het landelijke honden informatiecentrum kreeg er eentje toegestuurd als test en onze Max is er inmiddels niet meer uit te krijgen.

Ultiem comfort voor je hond

De donut achtige vorm van de allerzachtste hondenmand is zonder enige twijfel. De volledige pluche voering zorgt voor een heerlijke zachte mand. De vorm past zich gemakkelijk aan, zo zorgt de donutvorm ervoor dat deze mand uitermate geschikt is voor honden die zichzelf graag oprollen of met hun kop de de rand van de mand gaan liggen. Deze pluche voering zit aan de binnen- en buitenkant. Op de afbeelding hierboven kun je precies zien welk formaat de juiste is, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Enkele voordelen van deze hondenmanden zijn dat je ze in de wasmachine kunt stoppen, ze kunnen natuurlijk vuil raken en gaan ruiken. De XXL kun je wellicht beter niet in de wasmachine stoppen, of je moet een wasmachine hebben met een grote trommel. Er zijn maar liefst 7 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Deze hondenmand is dus volledig op jouw wensen af te stemmen. Onze conclusie mag duidelijk zijn, de Snoozle fluffy hondenmand is een blijvertje!

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *