Berner senner honden ras

Voorpagina » Hondenrassen » Berner senner honden ras

Een berner sennerachtige hond is een ras dat oorspronkelijk uit Zwitserland komt en bekend staat om zijn intelligentie en speurvermogen. Berner Senner honden zijn een uitstekende keuze voor gezinnen die hun hond willen trainen in het opsporen en volgen van geuren, zelfs als het spoor koud is.

Het ras werd oorspronkelijk gebruikt om dieren op te sporen tijdens het jachtseizoen, maar ze zijn ook in staat om geuren te volgen en mensen op te sporen.

Het ras staat er ook om bekend zeer luidruchtig te zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op een hond die kan blaffen en u met geluiden kan waarschuwen als hij onraad in de buurt voelt.

De berner senner achtige hond is een uitstekende keuze voor gezinnen die een hond willen die meer zal doen dan alleen maar achterover leunen en ontspannen.

Avatar foto

Voordeel Hond

Leuk dat je mijn website bezoekt! We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om er een meer dan informatieve website van te maken en hopen natuurlijk dat je er veel plezier aan gaat beleven! Heb je ook een mooie toevoeging of opmerking? Neem contact met mij op!

Artikelen: 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *